Over ons

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn...............

In 1967 begonnen mijn ouders een kleine kwekerij en een hoveniersbedrijf. Als tiener werkte ik al mee in dit bedrijf. Na het afronden van mijn opleiding tot vakbekwaam hovenier was het niet meer dan logisch om samen te gaan werken binnen dit familiebedrijf.
In 2018 besloten wij de deuren van ons tuincentrum te sluiten en deden mijn ouders een stapje terug. Voor mij een geschikt moment om het hoveniersbedrijf over te nemen. 

Met trots kan ik zeggen dat het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaand hoveniersbedrijf met de focus op kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid in de 'groene'dienstverlening bij u thuis of uw bedrijf. Uitgegroeid tot volwaardig partner voor overheden in de ontwikkeling van de openbare buitenruimte.

Een klein bedrijf met de voor u vertrouwde gezichten van onze vaste medewerkers. Goed opgeleid en uitstekend gekwalificeerd om u een groot pakket aan diensten te kunnen bieden.

Sinds 2001 zijn wij VCA gekwalificeerd. Dit betekent dat wij werken volgens vastgestelde veilige procedures en met veilige machines.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners. Dit geeft u de zekerheid te maken te hebben met een kwalitatief goede hovenier met verstand van zaken.

Kunnen wij iets voor u thuis betekenen of voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten!

Marc Binnenpoorte