Hoveniersbedrijf

Sinds 1967 houdt ons bedrijf zich bezig met de aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen bij particulieren, bedrijven, scholen, organisaties en overheden. 

Aanleg en renovatie

Wij kunnen voor u de volledige aanleg of renovatie van uw tuin verzorgen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u het tuinontwerp dat u zelf heeft ontworpen of heeft laten ontwerpen.
Uw specifieke wensen over zaken als bestrating en beplanting komen in dit gesprek aan de orde.

Gelet op onze jarenlange ervaring  kunt u van ons een goed en eerlijk advies verwachten.                 Uitgangspunt hierbij is de keuze voor duurzame en kwalitatief goede producten.

Na dit gesprek maken wij voor u een geheel vrijblijvende offerte waarin wij gedetailleerd aangeven                 wat de te verwachten kosten zijn.

Wanneer u besluit uw tuin door ons bedrijf te laten aanleggen of renoveren wordt dit uitsluitend             uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen.

Wij hechten veel waarde aan overleg met u voor en tijdens de werkzaamheden.                                               Het moet tenslotte een tuin worden die geheel naar uw zin is.

Naast tuinaanleg bij particulieren heeft ons bedrijf veel ervaring met de uitvoering van groenprojecten voor de overheid, bedrijven en organisaties. U kunt hierbij denken aan het aanplanten van nieuwbouwwijken, aanplanten van openbaar groen, het aanleggen van een gemeenschappelijke tuin, bedrijfstuin of schooltuin. Ook hierbij is het uitgangspunt dat wij uitsluitend werken met kwalitatief goede en duurzame materialen.

Bouwt u een ecologische woning dan bieden wij u onze ervaring in het aanleggen en onderhouden van vegetatiedaken/sedumdaken. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige producten .

Heeft u een dakterras dat uw bij uw leefruimte wilt betrekken, dan kunt u bij ons terecht voor een goed advies, aanleg en onderhoud.


Onderhoud

Wij kunnen voor u het totale onderhoud verzorgen van uw tuin. Door het juiste onderhoud op het juiste moment kunt u optimaal blijven genieten van uw tuin.

U kunt daarbij denken aan het snoeien van heesters en bomen, het verwijderen van onkruid, het knippen van uw hagen of het maaien van het gras.

Ook tijdens uw vakantie kunnen wij zorgen voor het onderhoud van uw tuin.

Natuurlijk kunt u ook voor specifieke vaktechnische onderhoudsklussen bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan het snoeien van fruitbomen, boomverzorging, onkruidbestrijding en bemesting.

Wilt u uw tuin door ons laten onderhouden dan maken wij met u een afspraak voor een gesprek waarin wij uw wensen bespreken. Na deze inventarisatie maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Naast het eenmalige onderhoud kunnen wij u ook een onderhoudscontract bieden waarin wij met elkaar afspraken maken over de frequentie en inhoud van het onderhoud.